​​​​​​Ellen Renberg 
Grafisk designer og daglig leder
Typograf og designer med lang erfaring fra redaksjonelt arbeid i blant annet Aftenposten. Ellen er også Svovels tekstforfatter og desksjef. Forvandler kaos til orden og har alltid kontroll. Redaksjonell design og bokdesign står hennes hjerte nærmest. 
ellen@svovel.no / 406 48 282
Paal Audestad
Fotograf
Paal har jobbet som fotograf siden han var 17. Han er en prisvinnende fotograf og har mange års erfaring fra pressen, både i Dagsavisen, VG og Aftenposten. I tillegg er han en rå musikkfotograf, med en rekke kjente navn på merittlisten.

paal@svovel.no / 905 62 858
Tine Svae
Grafisk designer
Allsidig, idérik, ordentlig tullete og tullete ordentlig. Teknisk god og kan brukes til alt. Tine elsker å lage gode konsepter! Hun liker å jobbe med alt fra illustrasjon og magasin til visuelle profiler og årsrapporter. Utdannet fra Westerdals og har mange år som frilanser på baken. Fleksibel og rask, finner alltid en god løsning.
tine@svovel.no / 400 41 135
Tora Marie Norberg
Illustratør
Tora har utgitt mange barnebøker og har illustrert i A-magasinet i mange år. Hun har stålkontroll på form og farger, noe som kommer godt med i jobben som lærer på Høyskolen Kristiania. Hun har en master fra Kunsthøyskolen i Bergen. Tora er illustratøren med skremmende god fantasi og er en utømmelig kilde for gode ideer.
tora@svovel.no / 977 58 268
Tilbake til toppen, takk!